Puin built met shovel

Nieuwe website HRM Containers

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het vormgeven van onze nieuwe website. Om in te spelen op de markt en ook goed zichtbaar te zijn om mobiele telefoon en tablet, presenteren we met trots het resultaat!

Uiteraard is een website nooit af en zult u vanaf nu via deze website informatie kunnen vinden over het bedrijf HRM en de mogelijkheden die er zijn voor uw afval. Ook op facebook zullen wij onszelf meer presenteren. Like onze pagina, dan ben je automatisch en altijd snel op de hoogte van nieuwtje.

Natuurlijk blijven we je ook graag te woord staan via telefoon en e-mail, dus neem gerust contact op!

Laatste Nieuws

Verschillende vacatures kijk snel
Lees meer

Leeksters het meest tevreden over afvalinzameling, Winsumers het minst
Lees meer

Donderdag 25 mei is het Hemelvaartsdag en rijdt de Milieuboer niet. Deze route rijden wij op zaterdag 27 mei.
Lees meer

Donderdag 27 april is het Koningsdag en rijdt de Milieuboer niet Deze route rijden wij op zaterdag 29 april. In de gemeente Leek mag u deze dag ook de grijze container aanbieden. In de gemeenten Marum en Zuidhorn kan de route iets anders gereden worden dus zet uw spullen tijdig bij de weg. Vanaf 07.30 uur de milieuboerspullen klaar zetten.
Lees meer

Let op!! Inhaaldag Milieuboer Paasmaandag!!! De milieuboer rijdt maandag 17 april a.s. (Paasmaandag) niet! De route van maandag wordt verplaatst naar a.s. zaterdag 15 april. Let op, zet uw plastic, papier, glas en etc. vroegtijdig bij de weg!! Voor de inwoners van de Gemeente Leek geldt ook dat de groene container aan de weg mag!
Lees meer