Puin built met shovel

Uw hulp is nodig!!

Wij vragen uw hulp voor het volgende:

Er zijn in het Westerkwartier mensen actief die voor de Milieuboer bestemde metalen bij de weg weghalen nog voordat de Milieuboer langs geweest is.

Dit is bij de wet verboden en dus strafbaar.

Indien u dit iemand anders ziet doen dan de Milieuboer (HRM) wilt u dan de moeite nemen het merk, type, kleur en kenteken van de auto van degene te noteren en uw waarneming direct door te bellen naar 0594-516839 (HRM te Grootegast, uw Milieuboer).

Indien uw melding tot een aanhouding leidt ontvangt u van ons als blijk van waardering een tegoedbon voor uw hele gezin bij Wereld Restaurant Breed te Leek !

Alleen op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alle materialen op de juiste manier worden gerecycled.

Laatste Nieuws

Verschillende vacatures kijk snel
Lees meer

Leeksters het meest tevreden over afvalinzameling, Winsumers het minst
Lees meer

Donderdag 25 mei is het Hemelvaartsdag en rijdt de Milieuboer niet. Deze route rijden wij op zaterdag 27 mei.
Lees meer

Donderdag 27 april is het Koningsdag en rijdt de Milieuboer niet Deze route rijden wij op zaterdag 29 april. In de gemeente Leek mag u deze dag ook de grijze container aanbieden. In de gemeenten Marum en Zuidhorn kan de route iets anders gereden worden dus zet uw spullen tijdig bij de weg. Vanaf 07.30 uur de milieuboerspullen klaar zetten.
Lees meer

Let op!! Inhaaldag Milieuboer Paasmaandag!!! De milieuboer rijdt maandag 17 april a.s. (Paasmaandag) niet! De route van maandag wordt verplaatst naar a.s. zaterdag 15 april. Let op, zet uw plastic, papier, glas en etc. vroegtijdig bij de weg!! Voor de inwoners van de Gemeente Leek geldt ook dat de groene container aan de weg mag!
Lees meer