Puin built met shovel

Vacature alert !

De afvalverwerker in uw regio, is opzoek naar gemotiveerde beladers!

Wat doen wij:

HRM beheert de Milieustraat en zamelt de regionale huis-aan-huis inzameling in voor de Gemeente Westerkwartier. Inwoners van de gemeente kunnen elke week het huisvuil langs de kant van de weg zetten en doormiddel van onze unieke inzamelauto kunnen we negen deelstromen in een keer meenemen. Deze deelstromen bestaan onder andere uit plastic, papier, metaal, flessen, kleding etc. Bij HRM kunt u een container huren voor diverse afvalstromen, ook kunt u uw afval brengen bij ons afval brengstation in Grootegast. Diverse afvalstromen worden verwerkt met een eigen sorteerband en vervolgens getransporteerd naar de eindverwerkers. Dit alles met circa 30 vrachtwagens en een volwaardig machinepark.

Wat zoeken wij:

Wij zijn opzoek naar een belader voor de regionale huis-aan-huis inzameling. Samen met een chauffeur en 2 andere collega’s haal jij het huis-aan-huis vuil op in de gemeente Westerkwartier en ben je verantwoordelijk voor de acceptatie van de aangeboden deelstromen. Je werkt nauw samen met je collega’s en draagt bij aan een unieke inzameling van de huis-aan-huis inzameling. Wij bieden jouw een 32-40 urige leuke baan die iedere dag weer anders is.

Functie-eisen:

-Je hebt een flexibele instelling en je bent gemotiveerd;

-Je bent minimaal 16 jaar;

-Je bent per direct of op zeer korte termijn beschikbaar.

Ben je in goede fysieke gesteldheid? Weet jij van aanpakken en werk jij graag in de buitenlucht? Dan zijn wij opzoek naar jou! Is bovenstaande baan iets voor jou?

Mail dan jouw motivatie naar hoeksema@hrmcontainers.nl of bel ons: 0594-516839.

Laatste Nieuws

De gehele zomer geopend: Wij staan u graag tot dienst!
Lees meer

Vacature: enthousiaste belader voor de inzameling
Lees meer

Leeksters het meest tevreden over afvalinzameling, Winsumers het minst
Lees meer

Donderdag 25 mei is het Hemelvaartsdag en rijdt de Milieuboer niet. Deze route rijden wij op zaterdag 27 mei.
Lees meer

Donderdag 27 april is het Koningsdag en rijdt de Milieuboer niet Deze route rijden wij op zaterdag 29 april. In de gemeente Leek mag u deze dag ook de grijze container aanbieden. In de gemeenten Marum en Zuidhorn kan de route iets anders gereden worden dus zet uw spullen tijdig bij de weg. Vanaf 07.30 uur de milieuboerspullen klaar zetten.
Lees meer