Puin built met shovel

Vacature vrachtwagenchauffeur

Voor onze groeiende organisatie met een enthousiast team zijn wij opzoek naar een vrachtwagenchauffeur. Hoeksema’s Regionale Milieudiensten (HRM) is een regionaal familiebedrijf in Grootegast, die landelijk opereert, met circa 70 medewerkers.

Wat doen wij:
Het plaatsen, wisselen en ophalen van portaalcontainers en het ontvangen van het gebrachte afval op ons afvalbrengstation. Diverse afvalstromen worden verwerkt met een eigen sorteerband en vervolgens getransporteerd naar de eindverwerkers. Dit alles met circa 30 vrachtwagens en een volwaardig machinepark.

HRM beheert de Milieustraat en zamelt de regionale huis-aan-huis inzameling in voor de Gemeente Westerkwartier. Inwoners van de gemeente kunnen elke week het huisvuil langs de kant van de weg zetten en doormiddel van onze unieke inzamelauto kunnen we negen deelstromen in een keer meenemen. Deze deelstromen bestaan onder andere uit plastic, papier, metaal, flessen, kleding etc.

Wat zoeken wij:
Wij zijn opzoek naar een vrachtwagenchauffeur voor de regionale huis-aan-huis inzameling die voldoet aan onderstaande wensen:

- in het bezit van een CE-rijbewijs;
- minimaal drie jaar ervaring;
- verantwoordelijkheidsgevoel;
- zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
- representatief voorkomen.

Wat bieden wij:
- Een fulltime functie van 32-40 uur;
- Half jaar contract, met uitzicht tot vast;
- Een verantwoordelijke functie in een professionele organisatie.

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan? Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór 18 mei 2020 naar hoeksema@hrmcontainers.nl!

Laatste Nieuws

Vacature vrachtwagenchauffeur
Lees meer

Win met je eigen afvalproject leuke prijzen!
Lees meer

Milieustraat beperkt geopend.
Lees meer

HRM zoekt chauffeur voor op de schillenwagen!
Lees meer

Hier treft u een overzicht van de inhaaldagen van de Milieuboer over 2018.
Lees meer