Puin built met shovel

Wethouder De Haan overhandigt certificaat aan HRM

WESTERKWARTIER – Wethouder De Haan overhandigt certificaat aan HRM voor duurzame verwerking elektrische apparaten

Wethouder Mark de Haan heeft woensdagmiddag het WEEELABEX-certificaat uitgereikt aan Kees Hoeksema, directeur van Hoeksema’s Regionale Milieudiensten (HRM). Met dit certificaat mag het afvalverwerkingsbedrijf afgedankte elektrische apparaten verwerken. Landelijk behoort HRM nu tot een tiental bedrijven met dit certificaat. HRM zet mensen uit de gemeente Grootegast met een afstand tot de arbeidsmarkt in bij de werkzaamheden.
 

Laatste Nieuws

Verschillende vacatures kijk snel
Lees meer

Leeksters het meest tevreden over afvalinzameling, Winsumers het minst
Lees meer

Donderdag 25 mei is het Hemelvaartsdag en rijdt de Milieuboer niet. Deze route rijden wij op zaterdag 27 mei.
Lees meer

Donderdag 27 april is het Koningsdag en rijdt de Milieuboer niet Deze route rijden wij op zaterdag 29 april. In de gemeente Leek mag u deze dag ook de grijze container aanbieden. In de gemeenten Marum en Zuidhorn kan de route iets anders gereden worden dus zet uw spullen tijdig bij de weg. Vanaf 07.30 uur de milieuboerspullen klaar zetten.
Lees meer

Let op!! Inhaaldag Milieuboer Paasmaandag!!! De milieuboer rijdt maandag 17 april a.s. (Paasmaandag) niet! De route van maandag wordt verplaatst naar a.s. zaterdag 15 april. Let op, zet uw plastic, papier, glas en etc. vroegtijdig bij de weg!! Voor de inwoners van de Gemeente Leek geldt ook dat de groene container aan de weg mag!
Lees meer